Logo

Odaberite jezik

Servis vozila

U našem poslovnom centru u Svetoj Nedelji, na površini od približno 800 m2 obavljamo servisne zahvate i izvanredne popravke za sve tipove gospodarskih vozila. Imamo 6 tehnoloških linija od kojih su tri opremljene s kanalom za pregled donjeg postroja vozila. Imate li vozilo koje svojim gabaritima ne može na kanal – nije problem – imamo dodatne dizalice za podizanje cijelog vozila do 45 tona mase. Naših 12 educiranih i stručnih mehaničara u mogućnosti su odraditi bilo kakav popravak ili servis na vozilu. Pred radionicom se nalazi veliki privatni parking koji nam omogućuje parkiranje do 15 vozila, a preko noći se sva vozila drže u alarmiranom parkingu.

Kontakt osobe za servis vozila

Image in Article

+385 98 407 550

adrijan.kovac@tahograf.hr

+385 98 2327 722

milan.bizic@tahograf.hr

Prijava u servis vozila

Izaberite tip vozila

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »