Logo

Odaberite jezik

Proizvođači rezervnih dijelova

Ovlašteni smo distributeri najpoznatijih svjetskih proizvođača

Image in Article

VDO je njemačka marka tvrtke Continental Automotive. Tvrtka je osnovana 1871. godine nudeći sigurna, učinkovita, pristupačna i inteligentna rješenja za vozila, strojeve te općenito prijevoz i promet. Proizvodi cijeli niz proizvoda za komercijalna vozila kao što su tahografi te pruža inteligentna rješenja poput Fleet managementa i telematike. Također isporučuje komponente za brodove i jahte.

Saznajte više
Image in Article

Od 1869. godine WABCO razvija inovativne sustave kako bi vozila bila sigurnija i lakša za upravljanje na cestama. Danas WABCO ima revolucionarne inovacije za naprednu pomoć vozaču, kočenje, ovjes, aerodinamiku za svjetske proizvođače komercijalnih kamiona, autobusa, prikolica i automobila. Sa 16.000 zaposlenika od kojih je 2600 inžinjera - u 40 zemalja, WABCO je razvio jedinstvenu inovativnu i raznoliku kulturu. Korijeni WABCA sežu još od 1869.godine od izuma revolucionarnog sustava zračnih kočnica Georgea Westinghousea. Taj tehnološki iskorak uvelike je poboljšao sigurnost i učinkovitost američkih nacionalnih željeznica.

Saznajte više
Image in Article

MANN + HUMMEL je vodeći svjetski stručnjak za filtracijska rješenja te dobavljač originalne opreme za međunarodnu automobilsku industriju. Filtracija je temelj poslovanja i odgovornosti tvrtke MANN + HUMMEL. Surađuju i sa istaknutim tvrtkama u prehrambenoj i famraceutskoj industriji te elektronici. Više od 23.000 zaposlenika diljem svijeta na 80 lokacija zajedno radi na nadogradnji uspjeha MANN + HUMMEL.

Saznajte više
Image in Article

WIX Filters je američka marka koja je osnovana prije 80 godina. Posjeduje 16.000 različitih proizvoda, a svake godine se proizvodi 210 miliona filtera koji se šalju u 90 zemalja na 5 kontinenata. Jedna od najvećih kompanija za filtraciju u svijetu MANN + HUMMEL vlasnik je popularne američke robne marke WIX Filters.

Saznajte više

Tražim ponudu

Odaberite proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani

Partneri

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »