Logo

Odaberite jezik

Usluge

Redovni servisi vozila, popravci pojedinih sklopova, priprema vozila za tehnički pregled, punjenje klima uređaja, testiranje i obnova kočnica, kao i mnoge druge usluge možete obaviti u našem servisu. Posebno smo ponosni na svoje znanje i mogućnosti dijagnosticiranja, popravaka i testiranja kočnica kako na voznim, tako i na priključnim vozilima. Obratite nam se s povjerenjem!

Image in Article

Izvodimo sljedeće radove:

  • generalno uređenje motora
  • generalno uređenje kočnog sustava
  • kontrola i popravak upravljačkog sustava
  • izmjena ulja, antifriza i filtra 
  • uređenje limarije  ( djelomično ili kompletno lakiranje vozila )
  • varenje čeličnih i aluminijskih dijelova vozila
  • popravak električnih instalacija te svjetlosne signalizacije
  • popravak mjenjača i usporivača
  • priprema vozila za periodični i redovni tehnički pregled vozila

Kontinuirano povećanje obima posla i broja servisera

Stručnost naših djelatnika održavamo redovnim školovanjima i edukacijama.

Danas servis zapošljava 12 visokoobučena automehaničara i 2 autoelektričara koji stoje kupcima na usluzi svakim radnim danom. 
voditelj servisa Adrijan Kovač, mob: 098/407 550

Brinemo o zaštiti okoliša

Posebno smo ponosni našom brigom za očuvanje okoliša jer se u svakom servisu vozila proizvodi relativno velika količina otpada koji se sukladno uputama i proceduri ISO 14001 norme, jasno skladišti, odvaja i propisno zbrinjava. Imamo ugovore sa tvrtkama ovlaštenim za zbrinjavanje otpada (staro ulje, zauljeni filtri, akumulatori, antifriz): C.I.A.K. , Zagrebpetrol, EkoFlor. Također u našem servisu koristimo krpe za brisanje koje se ekološki zbrinjavaju i reciklirane se vraćaju u uporabu.

Image in Article

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »