Logo

Odaberite jezik

Ugradnja pametnog tahografa 2. generacije

Zamjena tahografa u pametne tahografe 2. generacije je obvezna (nema izuzetaka obzirom na vrstu prijevoza) za sve prijevoznike koji sudjeluju u MEĐUNARODNOM prijevozu

Kao što je mnogima poznato, temeljem EU Paketa mobilnosti 1, najkasnije do 31. prosinca 2024. godine, sva vozila koja sudjeluju u međunarodnom prometu, ako su opremljena analognim ili digitalnim tahografom, moraju biti opremljena pametnim tahografom 2. generacije.

Odgovor, što se sve radi pri zamjeni tahografa možete vidjeti u sljedećem foto stripu u galeriji koji je pripremio časopis Kamion&bus, koji prenosimo u cijelosti, a kao primjer predstavljene su sve radnje koje se moraju napraviti pri zamjeni digitalnog tahografa u pametni tahograf 2. generacije.

Gallery

Ugradnja pametnog tahografa 2. generacije

KB_Ugradnja_pametnog _tahografa_druge_generacije.pdf

Preuzmi (578,04 kB)

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »