Logo

Odaberite jezik

MANN + HUMMEL

MANN + HUMMEL je vodeći svjetski stručnjak za filtracijska rješenja te dobavljač originalne opreme za međunarodnu automobilsku industriju.

Image in Article

MANN + HUMMEL

Filtracija je temelj poslovanja i odgovornosti tvrtke MANN + HUMMEL. Od Meksika preko Japana i Danske do Južne Afrike, timovi MANN + HUMMEL rješavaju globalne izazove kao što su onečišćenje okoliša, klimatske promjene i pandemije te istražuju relevantan rješenja. Na taj način razvijaju i stvaraju proizvode koji kroz filtraciju omogućuju čišću pokretljivost, čišći zrak i čišću vodu. Surađuju sa istaknutim tvrtkama u automobilskom sektoru, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji te elektronici.

Kao obiteljska tvrtka s više od osam desetljeća iskustva u filtriranju, u kombinaciji s iskustvom zaposlenika na više od 80 lokacija širom svijeta i inovativnim rješenjima, možemo reći da je MANN + HUMMEL globalni tehnološki lider u filtriranju.

Više od 23.000 zaposlenika diljem svijeta na 80 lokacija zajedno radi na nadogradnji uspjeha MANN + HUMMEL.

MANN + HUMMEL - POVIJEST

Godine 1938. Adolf Mann i dr. Eric Hummel bili su vlasnici tekstilne tvrtke Bleyle u Ludwigsburgu. Ubrzo nakon izbijanja 2. svjetskog rata, proizvođač klipa iz Stuttgarta - Mahle, ponudio je tekstilnoj tvrtki proizvodnju filtera motora. Prihvaćanjem ponude nastala je tvrtka MANN + HUMMEL. 1940.godina označila je prekretnicu jer je MANN + HUMMEL proizveo velike količine filtri za Volkswagen Bubu. Nakon 1942. godine osnivači tvrtke obvezali su se na intezivne istraživačke i razvojne aktivnosti. Sve veća potražnja za filterima zahtijevala je daljnje širenje priozvodnih kapaciteta, stoga je MANN + HUMMEL osnovao međunarodne distribucijske tvrtke. Paralelno s tim, uprava tvrtke provela je opsežne mjere socijalne politike.  Pružanje mogućnosti zaposlenicima da izgrade dom po niskoj cijeni kroz program izgradnje kuća učinili su MANN + HUMMEL poželjnim poslodavcem.

Inovativni proizvodi tvrtke MANN + HUMMEL omogućili su da tvrtka postane razvojni partner i proizvođač originalne opreme za automobilsku industriju. Osim automobilske industrije postali su aktivni i u području hidraulike i filtracije tekućine. Smrću osnivača Adolfa Manna 1971.g. i  Ericha Hummela 1984.g. dionice tvrtke prenesene su  na članove obitelji. Nakon 2000. godine tvrtka je osnovala brojne podružnice na europskom, njemačkom i azijskom tržištu. Danas tvrtka ima preko 22.000 zaposlenika diljem svijeta, a ''Odvajanje korisnog od štetnog'' utvrđeno je kao glavna misija tvrtke.

Image in Article

Nabavite MANN filtere putem našeg web shopa  https://shop.tahograf.hr ili u našim prodavaonicama u Sv. Nedelji, Šibeniku, Zadru, Karlovcu ili Varaždinu.

Filteri za kompresore

mann-filter-for-boge-compressors.pdf

Preuzmi (791,68 kB)
MANN FILTER katalog -Kamioni i busevi

Katalog_2022-23_LKW_MF_230x297mm_Interaktiv_LowRes_0222_MHDE.pdf

Preuzmi (24,91 MB)
MANN FILTER katalog - građevinski i industrijski strojevi

Katalog_2022-23_OHI-Baumaschinen-Industrie_MF_230x297mm_Interaktiv_LowRes_0222_MHDE.pdf

Preuzmi (17,06 MB)
MANN FILTER katalog - poljoprivredni strojevi

Katalog_2022-23_OHI-Landmaschinen_MF_230x297mm_Interaktiv_LowRes_0222_MHDE.pdf

Preuzmi (16,20 MB)
Filter kabine za kamione i buseve

cabin-air-filter-for-truck-and-bus.pdf

Preuzmi (896,86 kB)
Filteri za laka teretna vozila

Light-Commercial-Vehicles_Guide_210x148mm_LowRes-Interactive_EN_0121.pdf

Preuzmi (1.016,19 kB)
MANN FILTER - Gospodarska vozila

mann-filter-brochure-for-commercial-vehicles.pdf

Preuzmi (1,43 MB)

Partneri

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »