Logo

Odaberite jezik

WIX FILTERS

Jedna od najvećih kompanija za filtraciju u svijetu MANN + HUMMEL vlasnik je popularne američke robne marke WIX Filters.

Image in Article

WIX FILTERS

WIX Filters je američka marka koja je osnovana prije 80 godina. Posjeduje 16.000 različitih proizvoda, a svake godine se proizvodi 210 miliona filtera koji se šalju u 90 zemalja na 5 kontinenata. Pod markom WIX Filters dostupni su filteri za putničke automobile, kamione, autobuse i tešku mehanizaciju i uređaje koji se koriste u različitim branšama (npr. u transportu, građevinarstvu, šumarstvu i pomorskoj industriji).

MANN + HUMMEL garantira kvalitetu svih proizvoda WIX Filters. Visoku kvalitetu marke osiguravaju OE kompetencije vlasnika marke - firme MANN + HUMMEL koja je vodeći dobavljač originalnih filtera za najveće automobilske kompanije.

Svaki proizvod prolazi niz testova koji se provodi u nezavisnim labaratorijima. Proizvođač brenda WIX Filters ima sistem upravljanja kvalitetom koji zadovoljava standarde ISO 9001, IATF 16949 i ISO 14001: 2015 standard zaštite okoliša.

Nabavite svoje WIX filtere putem našeg web shopa  https://shop.tahograf.hr ili u našim prodavaonicama u Sv. Nedelji, Šibeniku, Zadru, Karlovcu ili Varaždinu.

Partneri

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »