Logo
  • Webshop
  • Pretraga
  • Hrvatski

Odaberite jezik

Rolice

Zašto je bitno koristiti originalne VDO rolice?

Vaš digitalni tahograf ima tako zvani termo štampač, što je ista tehnologija kao kod ispisa slipova kod plaćanja kreditnim karticama ili kod većine faks uređaja. Poznato vam je kako brzo izblijede i postaju nečitki takvi spisi, a imate obvezu 2 godine čuvati ispise iz digitalnog tahografa. Da bi ispisi trajali dvije i više godina, ne ovisi o štampaču već o papiru na kojem štampač ispisuje. Sugeriramo vam stoga da se oslonite na provjerenu kvalitetu, a to je originalni VDO papir za digitalne tahografe. Ako već u vozilu imate VDO digitalni tahograf, koristite iskustvo i tražite istu kvalitetu i za papir koji koristite. 

Pažljivo pri izboru papira za vaš digitalni tahograf. Izaberite originalni VDO papir za pisač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 3 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja.

Tražim ponudu

Odaberite proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »